8 Şubat 2010 Pazartesi

Renault Trafic


Ocak ayında büyük ticari aracı Master'ı yenileyen Renault, ticari araç ailesinin geri kalan üyelerini de unutmadı. Ülkemizde de tutulan bir model olan Trafic yeni motor seçeneklerine kavuşurken iç mekanda ciddi bir makyaj operasyonu göze çarpıyor.

Ticari araç kullanıcılarının isteklerine daha iyi cevap verebilmek için kokpitin birçok yerine saklama gözleri eklenirken artık bütün modellerde dijital klima kontrol düğmeleri sunulacak. Yeni nesil, CD ve MP3 çalabilen ses sistemleriyle birlikte satılacak olan araçlarda direksiyondan kumandalı hız sabitleme ve Navigasyon sistemleri ekstra ücret karşılığında alınabilecek.

Bu donanımların yanında, ticari modellerin "Black Edition" adında özel bir versiyonu da bulunacak. Binek versiyonlarda sunulan Privilège donanım seviyesinin temelleri üzerine geliştirilen Black Edition'da 16 inç çaplı alaşım jantlar, koyulaştırılmış far çerçeveleri, deri direksiyon simidi, karartılmış arka camlar, metalik siyah gövde rengi, mat gri ön ızgara, görünür dikişlere sahip kadife döşemeler ve "Black Edition" logoları standart donanımda sunuluyorlar.

2 litre hacimli turbo Diesel motorları partikül filtresiyle donatılmış olarak satılacak olan araçta sunulan 90 beygir gücündeki motor artık 20 Nm daha fazla tork üretebilirken 115 beygir gücündeki motorda bir değişiklik bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder