18 Temmuz 2010 Pazar

Hyundai Genesis Coupé 3.8 R-Spec


Hyundai'nin büyük sedan modeli Genesis'in coupé versiyonları 2011 yılı için yenilikler sunmakta. Genel olarak ufak tefek ek donanımlardan oluşan bu yeniliklerin en büyüğüyse daha önce 2 litre hacimli, turbo beslemeli motorlar için sunulan R-Spec paketinin artık v6 modeller için de bulunması.

Önde kamber ayarı sunan modifiye edilmiş bir süspansiyon sistemine sahip olan otomobilde daha kalın dengeleyici çubuklar ve Brembo marka fren sistemi kullanılmış. Önde 340, arkadaysa 330 mm çaplı disklere sahip olan sistemde dört pistonlu ve kırmızı renge boyanmış kaliperler bulunuyor.

Daha iyi bir yol tutuş için yapılan değişiklikler arasında programı yenilenen elektronik yardımcı sistemler, büyük bir bagaj üstü spoiler, 19 inç çaplı jantlar ve limitli kaymalı diferansiyel bulunuyor. Hafifletme ve ucuzlatma çalışmaları nedeniyle otomatik yanan farlar, hız sabitleme sistemi ve krom aksam gibi aksesuarları donanım listesinden çıkarılan araçta, diğer versiyonlarda sunulan otomatik şanzıman opsiyonu da bulunmuyor.

Sportif bir görünüm sunan siyah-kırmızı deri koltuklar standart olarak sunulurken 3.8 litre hacimli v6 motor, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla birlikte alınabiliyor. 306 beygir güç, 362 Nm tork üretebilen motor ile büyük coupé maksimum 239 km/s maksimum sürate ulaşabiliyor.

Otomobilin fiyatıysa A.B.D.'de 26.750 Dolar seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder