29 Mart 2012 Perşembe

Chevrolet Traverse


Chevrolet'nin crossover modellerinden Traverse de 2012 New York otomobil fuarında tanıtılacak olan makyajlı araçlar arasında yerini alıyor. Tasarımına ufak rötuşlar yapılan aracın donanımı da zenginleştirilmiş.

Önden bakıldığında tamamen yenilenen panjur, farlar ve tamponla daya yumuşak fakat şık bir duruşa sahip olduğu görülen Traverse arkada sertleşen hatlarıyla dikkat çekiyor. İç mekana geçildiğindeyse yuvarlak hatların kabini de sardığı görülüyor.


Orta konsolda bulunan kumanda elemanlarıyla birlikte havalandırma kanallarının tamamı yenilenirken ahşap kaplamanın deri döşeme ve alüminyumla olan birlikteliği oldukça şık görünüyor. Gösterge paneli makyaj öncesi modellerle aynı olan crossover, logosu yenilense de ana hatları aynı kalan direksiyon simidiyle iç görünümü biraz bozuyor.

Üç sıra koltuğunda sekiz kişiye kadar oturma kapasitesi sunabilen aracın bütün koltuk sıraları dik durumdayken sunduğu 691 litrelik bagaj hacmi oldukça büyük. 3.019 mm gibi uzun bir aks mesafesine sahip olan Traverse, kör nokta uyarı sistemi, yokuş kalkış yardımcısı, geri görüş kamerası ve emniyet kemeri ön gerdirme sistemi gibi donanımları standart olarak sunarken ön koltuklar arasına yerleştirilen hava yastığını da ilk defa donanıma katmış.

Süspansiyon sistemi de yenilenen araçta kullanılan 3.6 litre hacimli v6 motor 292 beygir güç, 366 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulacak olan Traverse iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder