6 Şubat 2011 Pazar

Renault Mégane XV de France


Geçtiğimiz günlerde Mégane ailesine Monaco GP donanım paketini ekleyen Renault şimdi de aynı aile için XV de France isimli paketi sunmaya başladı. Aslında iki yıldır belirli zamanlarda Fransız rugby takımı anısına piyasaya sunulan otomobil artık normal bir donanım seviyesi oldu.

Bu pakete özel kahverengi gövde boyası, 17 inç çaplı jantlar ve ön çamurlukların hemen gerisinde bulunan horoz logolarıyla standart modellerden ayrılan otomobil coupé, hatchback ve Sport Tourer gövde seçenekleriyle sunulacak.

İç mekanına geçildiğinde orta kısımları ekose, kenarlarıysa kahverengi deri kaplı koltuklarıyla dikkat çeken araç, Monaco GP gibi Dynamique donanım seviyesi temelli. Tomtom navigasyon sistemini standart donanımında sunan aracın vites konsolu, ön kol dayanağı, kapı içleri ve ön panelinde de kahverengi kaplama ve döşemeler bulunuyor.

Teknik bir yenilik sunmayan araçlarda sunulan tek benzinli motor seçeneği 130 beygir güç üretebilen turbo beslemeli 1.4 litre hacimli üniteyken turbo Diesel motorların sayısı üç. Bu motorlardan en küçüğü yakından tanıdığımız 110 beygir gücündeki 1.5 litre hacimli üniteyken 130 ve 150 beygir gücündeki motorlar 1.9 ve 2 litre hacimli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder