3 Eylül 2010 Cuma

Chevrolet Cruze Hatchback


Chevrolet'nin popüler sedan modeli Cruze'un hatchback versiyon konsepti 2010 Paris otomobil fuarında sergilenecek.

Opel Astra J platformunu kullanan sedan Cruze, bir süredir Astra modelinin daha hesaplı sedan versiyonu olma rolünü oynuyordu. Buick markası altında Astra'nın da sedan versiyonunun tanıtılmasıyla bu rolü kaybetmeye başlayan araç hatchback modeliyle rekabete yeni bir açıdan yaklaşıyor.

Avrupa'da başarılı satış rakamlarına ulaşsa da bu kıtada asıl pazarın hatchback versiyonlara ait olduğunun farkında olan Chevrolet, bu nedenle aracın 5 kapılı versiyonunu da üretecek.

Tasarımında büyük sürprizler bulunmayan konsept versiyonda mavi ışık saçan farlar ve LED teknolojili sis farları dikkat çekerken arka kısım, aracın geri kalanından çok daha yuvarlak hatlı tasarlanmış.

5 yorum:

  1. Chevrolet Cruze süper bir araba. Hatchback versiyonu da on numara olmuş. Türkiye ye ne zaman gelir acaba

    YanıtlaSil
  2. Başarılı bir çalışma olmuş. Uygun fiyatlı ve eksiksiz bir C segmenti araç olarak rakipsiz.

    YanıtlaSil
  3. ''Onurcum reklam olayına girmişsin hayırlı olsun''dedi usariyildiz

    YanıtlaSil
  4. Aracın Avrupa pazarına çıkış tarihi 2011 yılının ortaları olarak planlandığından Türkiye'ye gelmesi için yaklaşık bir yılı var diyebiliriz. Hatchback modelin fiyatları, aynı motor ve donanıma sahip sedan versiyonlarınkinden çok farklı olmayacaktır.

    Reklam aldım ama henüz parasal bir getirisi olmuyor bana. Blog renklendi ama :)

    YanıtlaSil
  5. walter da silva nın seat leon tasarımından sonra nedense tüm araclar leon a benzetilmeye çalısılıyor bu da öyle olmus.güzel görunuyor ancak leon gönlumde hala 1 numara

    YanıtlaSil