4 Kasım 2010 Perşembe

Chevrolet Corvette Jake Edition


Chevrolet, Z06X'in ardından SEMA show 2010 sırasında sergilediği ikinci Corvette modelini tanıttı. Grand Sport temelli otomobil 2005 yılında yaratılan ve Corvette yarış takımının logosu halini almış Jake isimli kafatası figürünün ismini taşıyor.

Corvette Z06 modelinden alınmış kaput ve jantlara sahip olan otomobilin gövdesinin üzerinde ince bir sarı şerit bulunurken kaputun hem üst hem de altında Jake logoları bulunuyor. Ön çamurlukların arka kısımlarında da bulunan bu logo jantların merkezine de yerleştirilmiş.

İç mekanda da paspaslar ve orta kol dayanağının üzerine işlenen logo, bu şekilde otomobilin her köşesinde yer almış oluyor. Gövdede olduğu gibi iç mekanda da siyah renk hakimken bu bölümde kullanılan deri döşemeler sarı renkli dikiş iplikleriyle birleştirilmiş. Piyano siyahı direksiyon ve orta konsol kaplamaları da bulunan aracın pedal takımı da yenilenmiş.

6.2 litre hacimli v8 motoru 6 ileri vitesli manuel şanzımanla birlikte sunulan Jake Edition'ın motor kapağı da siyah üzerine sarı grafiklerle süslenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder