15 Haziran 2012 Cuma

Audi A1 Amplified


Audi'nin küçük hatchback modeli A1 ve biraz daha büyük kardeşi A1 Sportback'in yeni versiyonları tanıtılmaya devam ediyor. Amplified isimli donanım paketi aracı görsel olarak geliştirmek isteyenler için oldukça uygun.

Sadece beyaz ve kırmızı gövde renkleriyle satılacak olan araçlarda siyaha boyanmış tavan kuşağı, spoiler, yan aynalar ve ön panjur bulunurken 17 inç çaplı jantlar ve gövde üzerine işlenen silik şeritler dikkat çekiyor.

İç mekanda siyah ağırlıklı bir atmosfer bulunurken konsol ve koltuklarda gövde rengi bölgeler dikkat çekiyor. Otomobilin dikiş iplikleri ve paspas kenarları da gövde renginde.


Amplified Plus isimli donanımla birlikte dış mekanda LED gündüz farları, siyah egzoz çıkışı ve difüzör sunulurken iç mekanda daha çok gövde rengi parça, alüminyum pedal seti, siyah tavan kaplaması ve ambiyans ışıklandırması bulunuyor.

Amplified Advanced isimli donanım seviyesi S-Line paketli olarak sunulduğundan motor sadece 122 beygir üzerinde güç üretebilen modellerle birlikte alınabiliyor. Karartılmış camlar ve bi-xenon farlara sahip olan araçta 18 inç çaplı jantlar da kullanılmış.

İç mekanında yükseltilmiş yan destekli sportif koltuklar ve bu koltukların arka kısmının gövde rengine boyanmış olması dikkat çekerken siyah deri döşemeyle birlikte yine gövde rengi dikiş iplikleri kullanılmış.

Ambition donanımı üzerine eklenen Amplified paketi Almanya'da 1.990 Euro karşılığında sunulurken Plus ve Advanced versiyonları sırasıyla 3.990 ve 6.990 Euro ödenerek alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder