19 Ocak 2010 Salı

Hyundai Santa Fe


Hyundai, SUV modellerinden Santa Fe'yi makyajladı. Yenilenen aracın resmi tanıtımı 2010 Detroit otomobil fuarı sırasında yapıldı.

Ön ve arka tamponları hafifçe makyajlanan araçta yeni farlar, stop lambaları ve yan paneller kullanılmış. Ön ızgarasının da şekli değişen aracın görünümünü tazeleştirmek için yeni jant seçenekleri de donanımlar arasına eklenmiş.

İç mekana geçildiğinde, kullanılmaya başlanmış yeni koltuk kumaşları ve konsol kaplamaları dikkat çekerken dokunmatik ekrana sahip navigasyon-bilgi ekranı iç mekandaki en büyük değişiklik.

Mekanik anlamda değişiklikleri daha kapsamlı olan aracın 2.7 litre hacimli motoru yerine kullanılmaya başlanan 2.4 litre hacimli ünite 175 beygir güç üretebiliyor. Baz donanımda 6 ileri vitesli manüel şanzımanla sunulacak olan motora sahip araçlarda 17 inç çaplı jantlar standart donanımda.

3.5 litre hacimli v6 motor seçeneği de hafifçe modifiye edilen aracın yakıt tüketim değerleri iyileşirken güç 276 beygire ulaşmış. Standart olarak 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulan bu motor dış donanıma spoiler ve 18 inç çaplı jantları da ekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder