19 Mart 2011 Cumartesi

SAAB 9-5 SportCombi

2011 Cenevre otomobil fuarı sırasında SAAB'ın etkileyici çizgilere sahip büyük sedan modeli 9-5'e bir station wagon kardeş geldi. Markanın yeniden doğuşunu simgeleyen modellerden birisi olan bu otomobilin de tasarımı oldukça sportif.

Diğer çoğu marka gibi ön yüzü sedan modelininkiyle aynı olan 9-5 SportCombi'nin arka kısmında çok daha dinamik çizgiler hakim. Station wagon gövdeye daha çok yakışan yatık C sütunu bagaj bölümünü oturma alanından ayırırken LED stoplar ve yeni arka tampon şık bir hava yaratmış.

Henüz motor seçenekleri açıklanmayan aracın kaputunun altında sedan model ve Opel Insignia'dan tanıdığımız ünitelerin kullanılması bekleniyor. Otomobilin donanım seviyesi ve motor gücüne bağlı olarak dinamik sürüş kontrolü ve dört tekerlekten çekiş sistemi standart veye opsiyonel olarak alınabilecek.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz riskli olacağını söyleyebilirim. Mekanik olarak Opel ve zamanının diğer GM grubu markalarıyla aynı olsa da kazalarda gerekecek gövde panellerinin çok kolay bulunabileceğini sanmıyorum. Artık var olmayan markanın bakım fiyatlarıysa tam bir tahmin oyunu olur.

      Sil