13 Ocak 2012 Cuma

Chevrolet Corvette 427 Convertible Collector Edition


Chevrolet'nin efsaneleşen modellerinden olan Corvette, 60. yılında özel bir versiyona kavuşuyor. "Collector Edition" adı altında satılacak olan aracın yanında diğer Corvette versiyonları için de "60th Anniversary Package" isimli yeni bir paket tanıtıldı.

Önde 19, arkada 20 inç çaplı özel tasarım jantlar, karbon fiberden üretilen kaput, çamurluklar ve taban plakalarının haricinde otomobilin en önemli değişikliği kaputu altında bulunan 7 litre hacimli v8 ünite. Z06 modellerinde kullanılan motor 505 beygir güç, 637 Nm üretebiliyor. Sadece 6 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabilen otomobil 0'dan 96 km/s sürate 3.8 saniyede ulaşabiliyor. Boş ağırlığı 1.522 kg olan otomobilin maksimum süratiyse 306 km/s'in üzerinde.


427 Convertible Collector Edition'da standart olarak sunulan ve diğer Corvette modellerinde de alınabilen 60. yıl özel paketiyse beyaz gövde rengi ve mavi yarış şeritleriyle geliyor. ZR1 tarzı spoiler ve karbon fiberden üretilen splitter ile yan paneller gibi donanımlarla birlikte gelen bu pakette jant merkezleri, gövde üstü, direksiyon merkezi, koltuklar, kapı eşik kaplamaları ve gösterge tablosu üzerinde bulunan 60. yıl armaları standart olarak sunuluyor. Yine bu pakette tamamı lacivert renge sahip iç mekan ve tente bulunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder