9 Şubat 2012 Perşembe

Chevrolet Cruze Station Wagon


A.B.D. merkezli üretici Chevrolet en popüler modellerinden birisi olan Cruze'un model gamını genişletmeye devam ediyor. İlk etapta sadece sedan gövde seçeneğiyle satılan Cruze'un hatchback modeli 2010 yılında tanıtılırken şimdi de sıra Station Wagon'da.

Resmi tanıtımı 2012 Cenevre otomobil fuarında yapılacak olan otomobilin ilk fotoğrafı basına dağıtıldı. Asıl merak edilen yer olan arka kısmı gösteren fotoğrafa bakarak bu versiyonun da oldukça şık çizgilere sahip olacağı sonucuna varılabilir.

Bagaj hacmi 500 litre olarak açıklanan aracın arka koltukları yatırılarak yaklaşık 1.500 litre hacim elde edilebiliyor. Bu hacmi elde edebilmek için otomobilin boyu 4.678 mm'ye uzatılmış.

2012 yılında bütün Cruze modellerinin tasarım ve donanımlarında değişikliğe gidileceğini de açıklayan Chevrolet bu kalemlerin dış mekanı ilgilendiren kısmını yeni ön yüz, far ve sis farlarının iç kısımlarının yenilenmesi ve yeni jant seçenekleri olarak tanımlarken iç mekanda yeniden düzenlenen orta konsol ve yeni koltuk döşemeleri yenilikleri tamamlıyor.

Makyajla birlikte bütün gövde seçeneklerinde sunulacak bir diğer donanım da yeni turbo Diesel motor. 1.7 litre hacimli ünite 130 beygir güç sunarken Start/Stop sistemini standart donanıma alarak tüketimi düşürüyor.

5 yorum:

  1. Astra station ile benziyor sanki biraz. Bence çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Kardeşler sonuçta :)

    Bence de hoş bir görünüme sahip.

    YanıtlaSil
  3. cruze modelleri arasında en beğendiğim bu. sedan modelde c sütunundaki siyah plastik parça beni düşman etti araca.

    YanıtlaSil
  4. sedanından daha şık enden sw araçlardan birisi olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Ekşi sözlük yazarı12 Temmuz 2013 19:27

    Chevrolet aracı satamayınca fiyatını 44800 e indirdi. :) 49 milyardan satmayacağını adım gibi biliyordum. Ağustosta 41-42 olur da alırız inşallah:)

    YanıtlaSil