14 Kasım 2023 Salı

Galaxy E8


Her otomobil için bir marka kuruyormuş gibi görünen Çinli üreticiler bu işe devam ediyor. Geely'nin yeni alt markası Galaxy, BYD Han'ın rakibi olarak konumlandırılan büyük sedan modeli E8'i tanıttı. Otomobilin hem 400 hem de 800 Volt mimarili seçenekleri bulunuyor.

0.199 hava sürtünme katsayısı dikkat çekici olan model 5.010 mm boya, 1.920 mm ene ve 1.465 mm yüksekliğe sahip. Aks mesafesiyse 2.925 mm. Sivri burnunda ince yapılı LED farlar ve bol LED aydınlatmalar dikkat çeken E8'in Kapılarında yer alan karakter izgileri de öne çıkan detaylar arasında.

Camların altına sabitlenen yan aynalar, büyük kısmı kapalı olan jantlar ve hemzemin kapı kollarına sahip olan modelin arkası, yatık bir cam ve Porsche modellerini andıran LED stoplarla öne çıkıyor. Cam tavana sahip otomobilin kapı camları da çerçevesiz.

İç mekana geçildiğinde ilginç biçimli ve iki kollu direksiyon simidi arkasına yerleştirilen 8K ekranla dikkatleri çeken otomobilde ince havalandırma çıkışları, yüksek ara konsol, deri ve Alcantara döşemeler görülebiliyor.

400 Volt mimarisine sahip seçenekleri 272 beygir güç üretebilen E8'in bu versiyonlarında 62 veya 76 kWh kapasiteli bataryalar kullanılıyor. Büyük kapasiteli ünite, dört tekerlekten çekişli aracın tek seçeneği. Bu modelde öndeki motor 224, arkadakiyse 421 beygir güç üretiyor.

1 yorum:

  1. YA HEPSİ AYNI.. KABAK TADI VERDİ ARTIK... SAÇMA SAPAN TUTMA SAPLARINDAN BİRİSİ EKSİK DİREKSİYON TASARIMI.. ORTA KONSOLA KÖSÜLMÜŞ BOYDAN BOYA EKRAN.. GÖVDEYE GİZLİ GİZLİ KAPI KOLLARI..

    YanıtlaSil