5 Kasım 2010 Cuma

Anderson Germany Audi R8 V10 Racing Edition


Anderson Germany, ürün gamına Audi R8 V10'un modifikasyonlu halini de kattı. Üreticinin diğer modellerinde de olduğu gibi bol bol karbon fiberle donatılan aracın motor gücü de artmış.

Farların altında bulunan hava emiş yarıklarının çerçeveleriyle birlikte ön splitter, arka difüzör ve büyük arka spoiler karbon fiberden üretilirken aynı malzeme yan ayna korumaları ve kapı arkalarında bulunan sütunda da kullanılmış.

Jantları siyah ve turuncuya boyanan aracın iç mekanında da aynı renklerin ağırlıkta olduğu görülüyor. Koltuklar karbon fiber desenli deri döşemeyle kaplanırken baklava desenli oturma kısmı ve turuncu renkli dikiş iplikleri dikkat çekici detaylar. Aracın sportif havasını pekiştirmek için Alcantara döşeme ve karbon fiber kaplamalar da kullanılmış.

5.2 litre hacimli v10 motorun yazılımını yenileyen Anderson Germany, hava filtreleri ve egzoz sistemini de yenileyerek gücü 585 beygire yükseltmiş. Yenilenen egzoz sistemiyle ağırlıktan da 17 kg tasarruf eden firma aracın maksimum süratini 328 km/s'e ulaştırmayı başarmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder