22 Şubat 2012 Çarşamba

Renault Twingo Mauboussin


Renault, yeni yüzünü geçtiğimiz yıl tanıttığı Twingo modeline özel bir versiyon ekledi. Mücevher mağazası Mauboussin logosuna da sahip olan otomobilin teknik bir yeniliği olmasa da görünümde farklılıklar var.

Kahverengi gövde ve siyah renkli jantlarıyla farklılık yaratan otomobilin gövdesi üzerinde büyük Mauboussin grafikleri bulunuyor. İç mekana geçildiğinde dışarıyla uyumlu renklere boyanmış yarı deri döşeme koltuklar, kapı içleri ve paspaslar dikkatlerden kaçmazken yanlarda bulunan havalandırma ızgaralarının çerçevesinde de bu renk kullanılmış.


Ön koltuk kafalıkları ve standart olarak sunulan yastıklar üzerinde bulunan Mauboussin armaları, körüğüyle birlikte metalik griye boyanmış vites topuzu üzerinde de yerini almış.

İki motor seçeneğiyle sunulacak olan otomobilin benzinli versiyonu 75, Diesel versiyonuysa 85 beygir güç üretebiliyor. Araçların başlangıç fiyatı Fransa pazarında vergiler dahil 13.500 Euro olarak açıklandı.

3 yorum:

  1. renault neden twingo'yu Tr'ye getirmiyor? burda c1 107 satıyor. twingo ile o pazardan güzel bir pay alabilir. açık konuşayım 3 fransız içinde ben renault twingo'yu tercih ederim.

    YanıtlaSil
  2. c1 107 5 kapılı twingo 3 kapılı.

    YanıtlaSil
  3. Evet, 3 kapılı otomobillerin ülkemizdeki pazarı çok küçük. Bununla birlikte ilk nesil Twingo'yu bile getirmiş bir Renault neden çok daha oturaklı olan ikinci nesilden uzak durmakta anlamak güç. Hele bir de sportif modellerinin de bulunduğunu düşünürsek büyük fırsat kaçırılıyor bence.

    YanıtlaSil