23 Ekim 2013 Çarşamba

BMW 760Li Sterling


BMW Individual yine bir 760Li ile karşımızda. Bu sefer Robbe & Berking ile birlikte hazırlanan araç lüks içerisinde yüzüyor.

Tasarımında bir farklılık olmayan otomobilin kromajlı gövde parçaları gümüş olanlarla değiştirilmiş. Ön panjuru da gümüşten üretilmiş olan otomobilin C sütununda Robbe & Berking logosu yer alıyor. Bu arada aracın BMW logoları da gümüşten üretilip üzerleri boyanmış.


İç mekanda kiremit renkli deri döşemeler gri köşelerle dikkat çekerken R&B logoları kafalıklara ve kapı eşik kaplamalarına işlenmiş. Arka koltuklar arasına şampanya bardakları da eklenirken standart modellerde ahşap kaplamaların bulunduğu yerde gümüş kaplamalar dikkat çekiyor.

2 yorum:

  1. Alman otomobilleri içinde çizgisinden şaşmayan marka BMW.Kalite ve konfor tek kelimeyle harika bir araç olmuş.Resmen BMW böule olur diye haykırıyor resimler ! Güzel çalışma olmuş.

    YanıtlaSil
  2. 7 serisini ucursalar da sevemicem sanirim.bmw'nin o spottif hatlarina agirbaslilik gitmiyo.ama bu aracin temeli olacagi,cl serisine rakip bir 8 serisine asik olabilirim

    YanıtlaSil