24 Kasım 2011 Perşembe

MANSORY Audi R8 V10 Spyder


Özellikle otomobillerin dış görünümleri üzerinde yaptığı modifikasyon işlemleriyle dikkat çeken MANSORY, Audi’nin süperspor roadster modeli R8 Spyder için de bir paket hazırladı.

Dış görünüşünde tipik MANSORY değişiklikleri bulunan otomobilin ön tampon alt kısmına karbon fiber splitter eklenirken ön panjur ve far altında kalan bölgelerde de bu malzeme kullanılmış. 20 inç çaplı jantlarla donatılan R8’in yan aynaları, yan eteklerin arka kısmı ve hava emiş yarıklarında da karbon fiber kullanılmış.

Sabit bir arka spoiler ile donatılan aracın difüzörü büyütülürken stopları koyulaştırılmış. Arka tamponun yan kısımlarında ek hava çıkışları açan MANSORY fren, egzoz ve süspansiyon sistemlerini de modifiye etmiş.


İç mekanda da dikkat çekicilik ön planda tutulmuş. Tentesi, deri döşeme iç mekanı gibi kırmızı olan aracın bu bölümünde de bolca karbon fiber kullanılmış. Pedal seti alüminyumdan üretilen aracın kapı eşiklerinde paslanmaz çelik kaplamalar kullanılmış. Otomobilin iç mekan giriş-çıkışını da kolaylaştırmak isteyen MANSORY koltukları yenileyerek hem bunu, hem de daha başarılı bir yan desteği sağlayabilmiş.

R8’in v10 motoru üzerinde de oynamalar yapan firma 5.2 litre hacimli üniteden 552 beygir güç, 550 Nm tork almış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder