23 Ekim 2010 Cumartesi

Volkswagen Eos Exclusive Edition


Alman üretici Volkswagen, Touareg Exclusive'in ardından bu donanım seviyesinin ismini taşıyan ikinci aracı Eos Exclusive Edition'ı tanıttı. Hatırlayacağınız üzere Eos, Ekim ayı başında makyajlanmıştı.

Bu yeni versiyon, dışarıdan bakıldığında 18 inç çaplı ve siyah renkli jantlarıyla diğer modellerden ayrılıyor. Tavanı siyah renge boyanan aracın asıl yenilikleriyse iç mekanda.

Touareg Exclusive Edition'da olduğu gibi çift renkli deri döşemeye sahip olan koltuklar siyah-kahve veya siyah-bej renk kombinasyonlarıyla alınabiliyor. Yan destekleri yükseltilmiş olan bu koltuklar ısıtma sistemine de sahip.

Yolcu konsolu ve kapı içlerinde alüminyum kaplama bulunan otomobilin orta konsoluysa piyano siyahına boyanmış. Sportif direksiyon simidi ve vites kolunun ikisi de deriyle kaplanırken bu parçaların dikiş iplikleri de koltukların rengine uyuyor.

35.275 Euro seviyesinden başlayan fiyatlarla satılacak olan Eos Exclusive Editon, her motor seçeneğiyle birlikte alınabilse de satışlar Almanya pazarıyla sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder