13 Ekim 2010 Çarşamba

Volkswagen Touareg Exclusive Edition


Volkswagen, Touareg modeli için yeni bir donanım paketi sunmaya başladı. Exclusive isimli paket daha önce opsiyon listesinde bulunan ve tek tek alınabilen bazı donanımları paket olarak sunmakta.

Dışarıdan bakıldığında siyah veya metalik renkli tavan rayları ve 19 inç çaplı jantlarla diğer modellerden ayrılabilen araçlarda 20 inç çaplı jantlar opsiyonel olarak sunuluyor.

İç mekdanda çift renkli deri döşeme sunan aracın koltuklar için sunulan renk kombinasyonları koyu sarı-siyah ve vişne çürüğü-siyah şeklinde. Kapı içleri de aynı kombinasyonda deriyle kaplanan Touareg Exclusive'in ahşap kaplaması da bu versiyona özel.

Kapı eşiklerinde özel metalik kaplamalar bulunan aracın ahşap kaplamasına alüminyum parçalar eşlik ederken ön koltuklar elektrikli ve ısıtmalı olarak sunuluyor. Bu arada iç mekanda kullanılan deri döşeme, ısı tutmama özelliği sayesinde direkt güneş ışığında bırakılsa da fazla ısınmıyor.

Şimdilik sadece Almanya pazarında satılacağı açıklanan Exclusive modellerinin fiyatlarıysa v6 TDI versiyonu için 58.150 Euro seviyesinden başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder