12 Temmuz 2010 Pazartesi

Auto Veloce Ferrari F430


Üretiminin durdurulmasının ardından modifikasyon çalışmaları devam eden otomobiller arasında Ferrari F430'u saymıştık. İki hafta kadar önce Status Design tarafından tanıtılan F430'un ardından Japon firma Auto Veloce araç için yeni bir kit tanıttı.

Firmanın tanıttığı kitin benzerlerinden büyük bir farkı bulunuyo ki o da, kullanılan parçaların aracı bir Lamborghini'ye benzetiyor olması. Bilerek yapılan bu tasarım değişikliğini Ferrari sahipleri nasıl karşılar bilemiyorum ama aracın görünümünün farklılaştığı bir gerçek.

Yenilenen ön tampon ve çift splitter ile birlikte ön hava girişleri büyüyen otomobilin yan etekleri ve eteklerin arkasında bulunan hava girişleri de köşeli tasarıma kavuşmuş. Arka tamponunun alt kısmı, difüzörle birlikte yenilenen aracın motor kapı üzerine açısı ve yüksekliği ayarlanabilen dev bir spoiler yerleştirilmiş. Novitec Rosso'dan alınan koyulaştırılmış stopları kullanan bu F430'un jantları da bufirmadan alınmış.

Arka tamponunun yanlarında ek hava çıkışları açılan aracın bu kısmındaki görünüm F430'un GT3 kategorisinde yarışan versiyonlarına benzetilirken egzoz sistemi tamamen yenilenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder