9 Aralık 2010 Perşembe

Tesla Roadster Sport BRABUS Green


Mercedes modelleri üzerinde yaptığı modifikasyon çalışmalarıyla tanınan Alman firma BRABUS, elektrik motorlu otomobiller üreten Tesla'nın Roadster S modeli için bir görünüm paketi hazırladı.

Aracın ön tamponunu makyajlayan firma bu kısımda LED teknolojisine sahip gündüz farları ve karbon fiberden üretilmiş bir splitter kullanırken yan eteklerin alt kısımlarına aydınlatma eklemiş. Ön tarafta 18, arkadaysa 19 inç çaplı jantlar kullanan aracı arkasına yeni bir difüzör ve spoiler ekleyen BRABUS bu iki parçayı da karbon fiberden üretmiş.

Stopların etrafında bulunan alanı aracın gövde rengine boyayan üretici iç mekanda da değişiklikler yapmış. Deri, Alcantara ve karbon fiberin bolca kullanıldığı iç mekanda gövde rengi dikişler, alüminyum pedallar ve kapı eşiklerinde ışıklı yüzeyler bulunuyor.

Motor gücünde bir değişiklik yapılmayan aracın sessizliğine bir son veren BRABUS'un otomobile yerleştirdiği ses sistemi, önceden kaydedilmiş birkaç tip sesi aracın kendi motor sesiymiş gibi dışarıya verebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder