15 Haziran 2010 Salı

APP StopTech BMW M3


Modifikasyon dünyasında popülaritesi sürekli artan modellerden birisi de BMW M3. G-POWER'ın haşin çocukları GT2 S ve Tornado CS'in ardından GTHaus'un etkileyici modifikasyonu ve Emotion Wheels tarafından hazırlanmış, daha sade görünümlü modelleri de tanıtmıştım. Bu haftaysa sıra APP Europe tarafından hazırlanmış olan modelde.

Orijinal araçtan büyük farklılıklar içermeyen bir görünüme sahip olan otomobil öncelikle hafifletilmeye çalışılmış. 19 inç çaplı jantların her biri standart jantlardan 1.5 kilo daha hafifken yenilenen egzoz sistemi de 23 kg'lık bir hafifleme sağlamış. Daha sportif bir sürüş için süspansiyon sistemi de yanilenen aracın StopTech tarafından sağlanan fren sistemi de aks başına 8 kg'lık bir kazanç sağlıyor. Bu yeni fren sistemi dahilinde ön aksta 380 mm çaplı diskler 6 pistonlu kaliperlerle eşlenirken arka aksta 355 mm çaplı diskler 4 pistonlu kaliperlerle birlikte çalışıyor.

Aracın motor modifikasyonuna da zaman harcayan APP Europe 4 litre hacimli v8 motorun gücünü 450 beygire, torkunuysa 440 Nm'ye yükseltmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder