8 Aralık 2010 Çarşamba

Volkswagen Transporter Rockton


Volkswagen, Transporter modelinin arazi şartları için güçlendirilmiş altyapıya sahip bir versiyonunu tanıttı. Dört tekerlekten çekiş sistemi 4MOTION ile donatılan aracın fiyatı Avrupa pazarında 34.545 seviyesinden başlıyor.

16 inç çaplı arazi jantları ve bu jantlara uygun geniş yanaklı arazi lastikleriyle donatılan Rockton güçlendirilmiş ve 3 cm yükseltilmiş bir süspansiyon sistemine sahip. Aracın yakıt deposu, egzoz sistemi, karteri, arka aksı ve şanzımanını engebeli araziden korumak için çeşitli zemin koruma plakaları sunan Volkswagen, gövdenin yan tarafında da büyük bir "Rockton" logosu sunuyor.

2 litre hacimli turbo Diesel motorla donatılmış olan aracın 140 ve 180 beygir güç üretebilen iki seçeneği bulunuyor.

4 yorum:

  1. Alt tarafa bakan, arazi aracı olduğunu anlar ama üstten bakan için durum kötü :) Üst tarafa da biraz makyaj yapılmalıymış bence. Lastik yuvalarının etrafına uygun bir kaplama yapılabilirmiş mesela. Buna benzer görsel detaylar düşünülebilir.

    YanıtlaSil
  2. Güzel. Arka koltukların yan destekleri daha iyi olabilirmiş. Ya da direkt öne ve arkaya Recaro koltuk koysalar güzel olurmuş. Sanırım masa, koltuklar ve arka seperator ray üzerinde ileri geri hareket edebiliyor.

    YanıtlaSil
  3. İç mekanda bulunan ray mekanizması diğer Transporter modellerinden ödünç alınmış. Dışını bu kadar sade yapmalarının sebebi deli gibi uzun bir aksesuar listesi yaratabilmek olabilir diye düşünüyorum. Alman otomobilleri opsiyon zenginliğiyle ünlüler nasıl olsa.

    YanıtlaSil
  4. tam offroad luk.

    YanıtlaSil