17 Haziran 2010 Perşembe

Status BMW X6


Rus modifikasyon firması Status Design, BMW X6 xDrive35i temelleri üzerine geliştirdiği aracını tanıttı. SD F16 adlı gövde kitiyle donatılan aracın motorunda da modifikasyon çalışması yapılmış.

Yeniden tasarlanmış ön tamponunda LED teknolojisi sunan gündüz farları bulunan aracın yan etekleri ve arka tamponu altına eklenen büyük splitter yeni donanımlar arasında yer alıyor. Farlarına ilginç şekilli kaşlar uygulanan aracın egzoz sistemi yenilenirken bu sistem dörtlü çıkışa kavuşmuş.

Aracın bagaj kapağı üzerinde bulunan spoiler karbon fiberden üretilirken ön panjur, arka difüzör, cam çerçevelerinin kaplamaları, ön tampon altı parçası ve yan ayna muhafazaları da aynı madde kullanılarak üretilmiş. 22 inç çaplı jantlarla donatılan aracın tavanı siyaha boyanırken ön tamponuna direksiyonel sis farları eklenmiş.

Görsel modifikasyonun yanında motoru da elden geçirilen araçta bulunan yeni egzoz sistemi, hava filtresi ve motor kontrol ünitesi, turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli motorun gücünü 380 beygire yükseltiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder