20 Nisan 2014 Pazar

Volkswagen NMC


Volkswagen'in Çin yenilikleri devam ediyor. Alman marka Pekin'de New Midsize Coupé gibi çok da orijinal olmayan bir isime sahip bir konsepti tanıtıyor. Önceden Jetta'nın CC versiyonu olacağı yönünde haberler olan aracın görünümüyse daha çok standart bir sedanı andırıyor.

4.597 mm boya, 1.838 mm genişliğe ve 1.422 mm yüksekliğe sahip olan otomobil köşeli tasarımıyla dikkat çekiyor. Şık görünüme sahip LED farlara, tampona eklenmiş LED aydınlatmalar da eşlik ederken bu bölümde sunulan büyük havalandırma girişleri de dikkatlerden kaçmıyor. 20 inç çaplı jantlara sahip olan konseptin sade görünümlü arka bölümünde de LED stoplar ve egzoz sisteminin çift çıkışı görülebiliyor.


İç mekanında sürprizi daha da az olan konsept güncel Volkswagen modelleriyle haşır neşir olanlara hiç yabancı gelmeyecektir. Golf ve Jetta'nın üst donanım seviyelerinin opsiyonel donanımlarla zenginleştirilmesiyle elde edilebilecek olan yaşam alanı kaliteli görünüyor.

Kaputu altında da tanıdık bir motor kullanan araçta turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motor görev yapıyor. 220 beygir güç üretebilen ünite 7 ileri vitesli DSG ile aracı 0'dan 100 km/s sürate 6.5 saniyede ulaştırabilirken maksimum sürat 244 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder