15 Şubat 2013 Cuma

Carlsson CK63 RSR


Mercedes CLS63 AMG üzerinde yapılan çalışmalara bir yenisi eklendi. Carlsson tarafından tanıtılan kitle birlikte aracın görünümü çok değişmese de motor gücü dikkat çekici şekilde artmış.

Daha sade bir görünüme sahip yeni ön tamponda büyük hava çıkışları ve karbon fiber splitter dikkat çekerken ön panjur da Carlsson logosuyla tanışmış. 25 mm genişletilen çamurluklara uygun şekilde yan etekler de makyajlanırken ön çamurlukların arka kısmına hava çıkışları eklenmiş.

19 veya 20 inç çaplı jantlarla donatılabilen otomobilin bagaj kapağına küçük bir spoiler eklenirken makyajlanan arka tamponun alt kısmına yeni bir difüzör eklenmiş.

30 mm alçaltılan süspansiyon sisteminin yanında egzoz sistemi de yenilenen aracın ön aksında bulunan fren disklerinin çapı 405 mm'ye ulaşmış.

Çift turbo beslemeye sahip 5.5 litre hacimli v8 motor üzerinde yapılan çalışmalar sonrasında güç 700 beygire ulaşırken maksimum tork 1.000 Nm'de sınırlandırılmış. 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 340 km/s'e ulaşmış.

3 yorum:

  1. Pek haber yok yine

    YanıtlaSil
  2. carlsson un önceki dış modifiyelerinin çoğu, fabika çıkışı daha çirkin gösterme uğraşıydı. hayret! ilk kez dengeli bir tasarım yakalamışlar. bozmasalar bari.

    YanıtlaSil