17 Ekim 2024 Perşembe

Citroën C5 Aircross Concept


Paris'te Fransız üreticilerin şovu başladı. Citroën'in sevilen modellerinden C5 Aircross'un da gelecekte alacağı şekil bir konsept şeklinde gösterildi. İç mekan tasarımı henüz hazır olmayan otomobilin kaputu altında yer alacak üniteler de detaylandırılmamış olsa da kardeşi Opel Grandland'de görev yapan motorları tekrar görmemiz sürpriz olmayacak.

4.65 metreye ulaşan boyu eskisinden 15 cm daha fazla olan otomobil bu konuda da Opel logolu kardeşine göz kırpıyor. Köşeli hatlar korunurken ince yapılı LED farların ana hatlarıyla oval logonun yerleşimi, yenilenen Citroën modellerinin yüzlerini andırıyor. Kapalı tasarıma sahip jantlar, ince yapılı yan aynalar, çerçevesiz kapı camları ve gövdeden taşan LED stoplar büyük ihtimalle seri üretimde sadeleşecek.

Üst bölümü düzleştirken ön ve arkalarında hava geçişleri açılan çamurluklar, hemzemin kapı kolları, ön kapı altına eklenen deflektör, küçük spoiler ve seri üretimde tavan raylarına dönüşecek olan bombeler de önümüzdeki aylarda aracın nereye doğru evrileceğini gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder