14 Ağustos 2024 Çarşamba

GMC Terrain


GMC Terrain 3. nesline kavuştu. Markanın giriş seviyesi SUV modeli Chevrolet Equinox'un teknik ikizi ve dış tasarımı da GMC'nin pick up modellerinden esinlenmiş. Kaput altındaysa Kuzey Amerika pazarı için küçük sayılabilecek bir motor bulunuyor.

Köşeli hatlarıyla dikkat çeken otomobilin ön bölümünde büyük bir panjur dikkat çekerken C sütunu tasarımı da yan görünümde öne çıkıyor. Arkadaysa spoiler ve bagaj kapağına doğru uzayan LED stoplar görülebiliyor. Çıkıntı yapmayan arka tampon ve yüksek tavan rayları da tasarım detayları arasında.

Jant çapları 20 inçe kadar çıksa da araziye daha uygun AT4 donanımında 17 inç çaplı jantlar, kısaltılan tamponlar, çeki demirleri, siyaha boyanan krom detaylar, yükseltilmiş süspansiyon sistemiyle siyah renkte sunulan yan aynalar, tavan rayları, çamurluk ve kapı altı korumaları bulunuyor.

İç mekanda da köşeli tasarım öne çıkıyor. Büyük fiziksel düğmelere sahip direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve dik yerleşime sahip dev dokunmatik ekran gözlerden kaçmıyor. Ön konsolda deri döşeme ve basit görünen havalandırma çıkışları da görülebiliyor.

Kaputu altında 1.5 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli motor bulunan araç 177 beygir güç, 275 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla dört tekerleğe aktarılan güç ilerleyen aylarda sadece ön aksa da aktarılabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder