17 Ağustos 2024 Cumartesi

Cadillac Opulent Velocity


Bu yıl elektrikli otomobil konsepti tanıtan üreticilere Cadillac da katıldı. Markanın gelecekte üretmeyi planladığı süper otomobilin bir ön gösterimi olarak gösterilen model şık tasarımıyla dikkat çekerken teknik verileri henüz gizli tutuluyor.

Oldukça geniş bir yapıya sahip olan konseptin kaputu uzun tutulmuş. Sivri burun yapısında köşelere gizlenen LED farlar dikkat çekerken tampon altında çok parçalı splitter sunulmakta. Genişletilmiş çamurlukların içinde dev jantlar bulunurken kapı kolu ve yan ayna gibi parçalar ortada bulunmuyor.

Kısa bir arka bölüme sahip olan otomobilde arka cam sunulmamış. Önde olduğu gibi arkada da logosu aydınlatılan konseptin OLED stoplarıi spoiler altının neredeyse tamamını kaplıyor. Sade bir difüzörle de donatılan aracın arkada yer alan hava geçişleri de içeriden aydınlatılmış.

Yukarıya doğru açılan kapılardan geçilen iç mekanda 2+2 oturma düzeni tercih edilmiş. 4. seviye otonom sürüş sunan modelin direksiyon simidi ve padalları istek üzerine ortaya çıkıyor. Düz zeminle donatılan konseptin gösterge paneli direksiyon simidinde. Ambiyans ışıklandırmasıyla konsolla birlikte kapıların cam altlarını kaplıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder