14 Ağustos 2024 Çarşamba

Neta S Hunting Edition


Çin'in şık elektriklileri kendilerini göstermeye devam ediyor. Daha önce sedan seçeneği tanıtılan Neta S'in station wagon versiyonu "Hunting Edition" ismiyle ortaya çıktı. Çok şık bir görünüme sahip olan aracın kaputu altında da birçok ihtiyacı karşılayabilecek seçenekler var.

Çift katlı LED farlara sahip olan otomobilin bu bölümü sedan kardeşle aynı. Sportif görünen tampon, hemzemin kapı kolları, 20 inç çaplı jantlar ve şişkin çamurluklar şık duruşu destekliyor. Tavanda LiDar sensörü görülebilen araç cam tavan ve ince yapılı tavan raylarına da sahip.

Arka bölümü çok uzun tutulmayan modelde şık bir spoiler ve bagaj kapağı üzerinde birleşen LED stoplar görülebiliyor. Arka tamponu da gövdeden çok çıkıntı yapmayan modelin boyu 4.980 mm, eni 1.980 mm, yüksekliği 1.480 mm olarak açıklanıyor. Aks mesafesiyse 2.980 mm.

İç mekana geçildiğinde sadeliğin korunduğu görülebiliyor. Arka koltuklarda daha fazla baş mesafesi sunan araçta tek parça cam tavan kullanılmış. Alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidinde dokunmatik düğmelere yer verilirken küçük dijital gösterge panelinin yardımına dev Head-up display koşmuş. Dik yerleşime sahip büyük dokunmatik ekranın ön yolcu tarafında yatay yerleşimli küçük bir kardeşi de var.

Kaputu altında sunulan ilk ünite 1.5 litre hacimli, 95 beygir güç üretebilen menzil uzatıcılı bir sistem. 272 beygir güç üretebilen elektrik motoruyla birlikte sunulan araçta 31.7 veya 43.9 kWh kapasiteli bataryalar kullanılıyor. Bu piller sırasıyla 125 ve 185 km elektrik menzili sunuyor.

Elektrikli seçeneklerse arkadan itişli, 272 beygir gücündeki versiyonla başlıyor ve dört tekerlekten çekişli araç için öne 231 beygir güç üretebilen bir motor daha ekleniyor. Henüz bataryalar hakkında bilgi verilmemiş olsa da sedan seçenekte kapasiteleri 64.5 ile 91 kWh arasında olan altı farklı pil seçeneği bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder