22 Ekim 2024 Salı

BYD Sealion 7


BYD ürün gamı genişlemeye devam ediyor. Çinli üreticinin daha sportif bir Seal U gibi görünen aracı Sealion 7, ilginç ismiyle Paris'te tanıtıldı. Markanın alıştığımız yüzüne ve iç mekan özelliklerine sahip olan otomobilin gücü de yerinde.

Far tasarımı Seal U ile aynı olan aracın ön tamponu daha agresif bir görünüm sunuyor. Büyük janlar ve daha kalın tutulan çamurluk korumaları hemzemin kapı kollarıyla duruşu farklılaştırmış. En farklı bölümse aracın yatık bagaj kapaklı arkası. Bir çift spoiler ve Atto 3'e göz kırpan LED stop tasarımıyla öne çıkan bölümde tamponun da sportif göründüğünü söyleyebiliriz.

İç mekan tasarımı da tipik BYD sadeliğini sunan Sealion 7'de dört kollu direksiyon simidi, büyük sayılabilecek dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, dikkat çekici ambiyans aydınlatması, kaliteli deri döşemeler ve sabit cam tavan gibi donanımlar bulunuyor. Çift kablosuz telefon şarjı ve vites konsolu altında yer alan büyük depolama bölümü de sunulan diğer kalemler.

Çin'de sunulan seçeneği çift motora ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan otomobil 530 beygir güç üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.5 saniyede ulaşabilen modelin 82.56 kWh kapasiteli bataryaları 550 km menzil sunabiliyor. DC şarj hızıysa 230 kW olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder