10 Eylül 2024 Salı

Bentley Flying Spur Speed

Bentley Flying Spur yenilendi. İngiliz üreticinin yeni nesil olarak tanımladığı otomobil hem içeriden hem de dışarıdan pek değişmemiş gibi görünüyor. Asıl değişimse kaput altında yatıyor. En sportif seçenek olan Speed hem bu görevi hem de hibrit motorlu Flying Spur olmayı başarıyor.

Ana hatları aynı kalan otomobilin ön panjuru petek deseni sunmaya başlamış. Ön tampon da daha sportif bir tasarıma kavuşmuş. Yeni tasarım 22 inç çaplı jantlar da donanıma eklenmiş. Oval tasarıma sahip çift egzoz çıkışı ve bu parçalar arasına eklenen difüzör çıkışı da yenilikler arasında.

100'ün üzerinde standart gövde rengine sahip olan otomobilin iç mekanında da farklı renk ve desenlerde döşemelerle trim parçaları kullanılıyor. 19 hoparlör ve 2.200 Watt çıkış gücü sunan Naim ses sistemi de donanımlar arasında.

Kaput altında çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 motor bulunan aracın bu ünitesi 600 beygir güç üretirken 190 beygir gücündeki elektrik motoruyla karma veriler 782 beygir, 1.000 Nm oluyor. 8 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0-100 km/s hızlanma 3.5 saniye sürüyor.

Adaptif süspansiyon sistemi ve yönlendirilebilir arka aksa da sahip olan modelde 25.9 kWh kapasiteli bataryalar kullanılıyor. 76 km elektrik menzili sunan araç bu modda 190 beygir gücün yanında 450 Nm tork sunuyor ve 140 km/s maksimum sürate sahip. Toplam menzilse 800 km'nin üzerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder