12 Eylül 2024 Perşembe

Volkswagen Taos


Volkswagen'in özellikle Kanada ve Meksika'da satış başarısı yakalayan SUV modellerinden Taos makyajlandı. Hem dışarıdan hem de içeriden bakıldığında yenilikleri kolayca fark edilebilen otomobilin kaputu altında da daha güçlü bir motor bulunuyor.

Ortaya doğru incelen LED farların arasında artık panjur sunulmazken ön tampon daha fazla hava girişine sahip. Yeni tasarım jantların çapları 19 inçe kadar çıkarken gövde renklerine de yenileri eklenmiş. Arkadaysa yenilenen LED stopların ortada birleştiği görülebiliyor.

İç mekana geçildiğinde köşelerde yer alan havalandırma ızgaralarının yeniden tasarlandığı görülebiliyor. Orta konsol üzerinde artık tepsi sunulmazken büyüyen dokunmatik ekran öne doğru çıkıntı yapıyor. Havalandırma kumandalarıysa artık dokunmatik.

Kaputu altında 1.5 litre hacimli, benzinli motoru koruyan araç artık 160 değil 176 beygir güç üretebiliyor. Önden veya dört tekerlekten çekiş sistemiyle alınabilen Taos'un bütün seçeneklerinde 8 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılıyor. Makyaj öncesinde 4MOTION araçlarda DSG kullanılıyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder