13 Temmuz 2024 Cumartesi

MG HS

MG'nin Goodwood yenilikleri arasında HS ailesinin ikincis nesil modelleri bulunuyor. Markanın büyük sayılabilecek SUV modeli yeni nesliyle beraber daha da büyürken motor seçenekleri arasında şarj edilebilir hibrit sunmayı da bırakmamış.

4.670 mm boya, 1.890 mm ene ve 2.765 mm aks mesafesine sahip olan otomobil Çin'de satılan Roewe RX5 ile benzer hatlara sahip. İnce LED farlar ve büyük ön panjur dikkat çekerken birbirine bağlanan LED stoplar, 19 inç çaplı jantlar ve hemzemin tavan rayları da diğer detaylar arasında sayılabilir.


İç mekanı eskisinden daha modern duran otomobil yine de sadelikten ödün vermemiş. Dijital gösterge paneli ve büyük dokunmatik ekranı aynı düzleme yerleştirilen aracın orta konsolunda neredeyse hiç düğme bulunmuyor. Vites selektörüyse yerini korumuş. 45 mm uzayan aks mesafesi arka koltuklarda daha fazla diz mesafesi sunarken bagaj hacmi 507 litre.

Turbo beslemeye sahip 1.5 litre hacimli motoru 170 beygir güç, 275 Nm tork üretebilen otomobil 6 ileri vitesli manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla donatılabiliyor. Yine 1.5 litre hacimli motor sunan şarj edilebilir hibrit araçsa 142 beygir güce 210 beygir güç üretebilen elektrik motoruyla destek veriyor. Bu araç 0'dan 100 km/s sürate 6.8 saniyede ulaşabilirken modelin 24.7 kWh kapasiteli bataryalarıysa 120 km elektrik menzili sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder