30 Ağustos 2024 Cuma

Volkswagen Passat Pro


Geçtiğimiz yıl tanıtılan yeni nesil Volkswagen Passat artık sadece station wagon gövdeyle sunuluyor. En azından Avrupa pazarında. İsminin sonuna Pro eklenen Passat Çin'de sedan versiyonuna kavuştu. Benzinli motorlarla satılan aracın iç mekanı da daha yüksek lüks seviyesi sunuyor.

5.006 mm boya, 1.850 mm ene ve 1.489 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesiyse 2.871 mm. Bu değer, Avrupa'da satılan aracınkinden 30 mm daha uzun. İki farklı donanımla alınabilen aracın sportif seçenekleri, R Line tamponlarından daha agresif dururken diğer versiyonların geniş ön panjurunda değişim bulunmuyor.

Sportif pakette farklı jant seçenekleri, yan aynalar ve cam çerçevelerinde kullanılan siyah renkli kromajlı çıtalar gibi detaylar sunulurken 3 boyutlu LED stoplar, aynı Variant'ta olduğu gibi birbiriyle birleşiyor. Aynı birleşim, arka tamponda yer alan reflektörler arasında da yaşanıyor.

İç mekan tasarımı da büyük oranda Avrupalı kardeşiyle aynı olan araçta dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran haricinde ön yolcu için de bir ekran sunulmuş. Bütün koltuklarında ısıtma, soğutma ve masaj fonksiyonları sunan araçta arka koltuk kafalıklarının büyüdüğü görülebiliyor. 16 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi ve açılabilir cam tavan da donanımda.

İlerleyen aylarda 1.5 litre hacimli TSI motorun 160 beygir güç üretebilen seçeneğiyle donatılması beklenen Passat Pro'nun ilk ünitesiyse 220 beygir güç, 350 Nm tork üretebilen 2 litre hacimli motor. Önden çekişli araçta 7 ileri vitesli DSG görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder