19 Ağustos 2024 Pazartesi

GMC Yukon


GMC'nin büyük SUV modeli Yukon makyajlandı. Ön bölümde yoğunlaşan makyaj ardından iç mekanı da çok daha modern görünmeye başlayan model, platform kardeşi Cadillac Escalade'in aksine Diesel motor seçeneğini de korumayı başarmış. AT4 ise yine arazi odaklı donanım olmaya devam ediyor.

Ön bölümde parantez şekilli LED farlar ve dik yerleşimli büyük panjurla heybetli bir duruş sağlayan araçlarda alçak tavan rayları ve çapları 24 inçe kadar çıkan jantlar kullanılmış. Arkadaysa küçük bir spoiler, bahaj kapağına doğru uzayan LED stoplar ve kare biçimli, dörtlü egzoz çıkışları görülebiliyor.

AT4 paketiyse araziye daha uygun bir donanım seviyesinden beklenenleri veriyor. Köşeleri yukarıya doğru açı alan ön tampon, kırmızı renkli çeki noktaları, AT4 armaları, farklı ön panjur ızgara tasarımı, 20 inç çaplı jantlar, karter koruması, koyu renkli krom detaylar ve alt bölümü siyah renkte sunulan tampon ve kapı altları paketin sundukları.

İç mekanda büyük düğmelere sahip direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dik yerleşimli dev dokunmatik ekran, ahşap kaplama ve deri döşemeler, kromajlı süslemeler, 3 koltuk sırası, 22 hoparlörlü Bose ses sistemi, ikinci koltuk sırası için dokunmatik ekranlar ve kumanda paneliyle açılabilir cam tavan gibi donanımlar öne çıkıyor.

5.3 ve 6.2 litre hacimli, benzinli V8 motorlarını koruyan Yukon'un bu üniteleri sırasıyla 360 ve 426 beygir güç üretebiliyor. 3 litre hacimli turbo Diesel motorsa 310 beygir güç, 670 Nm tork üretiyor. Bütün motorlar 10 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilirken konfigürasyona göre arkadan itiş veya dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunuluyor.

1 yorum: