5 Eylül 2024 Perşembe

Nissan Armada


Nissan'ın en büyük SUV modeli Armada bir kere daha makyajlandı. V8 motoruna veda eden otomobile arazi sürüşlerine yönelik Pro-4X donanımı eklendi. İç mekanı da çok daha modern bir tasarıma kavuşan Armada'nın köşeli gövde tasarımıysa korunmuş.

LED farları aşağıya doğru uzayan modelde kullanılan daha büyük ön panjur daha az kromaja sahip. Tamponsa biraz daha sade bir görünüme kavuşmuş. Yeni jantların çapları 18, 20 ve 22 inç olarak açıklandı. Ön çamurluklarda yer alan hava çıkışları genişlerken yan aynaların boyu uzamış. Tavanı siyah renkte alınabilen araçta iki tane yüzgeç anten kullanılmış.

Yeni spoiler, bagaj kapağında birleşen yeni LED stoplar ve tamamen yenilenmiş arka tampon da bu bölümün yenilikleri. Pro-4X paketiyse siyah renkli ön panjur, arka tampon ve çamurluk korumalarına sahip. Kırmızı renkli logolar, yaklaşma açısını iyileştiren ve alt kısmı siyah renkli ön tampon, kırmızı renkli çeki noktaları ve 20 inç çaplı jantlar da donanımın getirilerinden.

3 koltuk sırası sunmayan devam eden aracın dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranı yanyana yerleştirilirken orta konsolda birçok fiziksel kumanda düğmesi yer alıyor. Büyük kol dayanağının önünde yer alan bölümse panjurla kapatılmış. Bagaj hacmi, 3 sıra koltukla 578 litre, 2 koltuklaysa 2.750 litre olan aracın donanımında 12 hoparlörlü Klipsch ses sistemi de yer alıyor.

Kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 3.5 litre hacimli V6 motor bulunan otomobil 430 beygir güç, 700 Nm tork üretebiliyor. 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi de sunan aracın Pro-4X seçeneklerinde yükseklik ayarlı süspansiyon sistemi ve kilitli arka diferansiyel de bulunuyor. Araçalrın çekme kapasitesiyse yaklaşık 3.9 ton.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder