4 Ekim 2024 Cuma

Ford Equator Sport


Ford'un Çin pazarına özel modellerinden biri daha makyajlandı. Equator'ın bir boy küçüğü olan Equator Sport ilk etapta tek motor seçeneğine sahip olsa da gelecekte şarj edilebilir hibrit motoruyla hem yüksek performans hem de düşük yakıt tüketimi sunacak.

Ön bölümde farların elektrikli Explorer'ı andıran şekilleri ve petek desenli tampon dikkat çekiyor. 20 inç çaplı jantlar, ince tutulan çamurluk korumaları, siyah renkli tavan ve yan aynalarla hemzemin tavan rayları öne çıkan detaylardan. Arka bölümdeyse bagaj kapağına taşan LED stoplar, spoiler, gövde rengi D sütunu ve alt bölümü siyah renkli tampon görülebiliyor.

Sade görünümlü bir iç mekana sahip olan otomobilde 3 kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve düğmeden arındırılmış orta konsol öne çıkan detaylar arasında. Turuncu trim parçaları ve döşemeler öne çıkarken açılabilir cam tavan ve 10 hoparlörlü ses sistemi donanımlar arasında.

4.685 mm boya ve 2.726 mm aks mesafesine sahip olan aracın kaputu altında 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor bulunuyor. 170 beygir güç, 260 Nm tork üretebilen ünite 7 ileri vitesli, çift kavramalı şanzımanla eşleştirilmiş. İlerleyen aylarda 218 beygir güç üretebilen PHEV ünite de aileye katılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder