14 Ağustos 2024 Çarşamba

Cadillac XT5


Cadillac'ın kompakt SUV modeli XT5 yeni yüzüne kavuşuyor. İlk olarak Çin pazarında satılan seçenekleri yenilenecek olan otomobilin iç mekanı da çok daha modern bir görünüme kavuşuyor. Her iki bölümde yaşanan değişim de Lyriq izleri görülebiliyor.

Büyük ön panjura sahip olan araçta yeni jantlar ve çift katlı far grubu kullanılmış. Alt bölümü dikey yerleşime sahip olan farlar haricinde Brembo armalı 6 pistonlu kaliperlere sahip olan fren sisteminde kırmızı renk kullanılmış. Jantlarsa 20 ve 21 inç çaplı.

İç mekanda dijital gösterge panelide ve büyük dokunmatik ekranın aynı cam altına alındığı görülüyor. Üç kollu direksiyon simidi ve alt kısmı iki kat halinde boşaltılmış vites konsoluysa bol depolama alanı sunuyor. Yeni koltuk tasarımları da sırtlık kısmında yüksek yan desteğe sahip.

4.888 mm boya sahip olan otomobilin kaputu altında görev yapan 2 litre hacimli, turbo beslemeli, 48 Volt hafif hibrit yardımcılı benzinli motor 230 beygir gücünde. 653 litre hacim sunan bagaj bölümüne sahip olan XT5, açılabilir cam tavan ve kumandaları kapılara alınan elektrikli ön koltuklarla donatılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder