20 Ekim 2024 Pazar

BMW 2 Serisi Gran Coupé


Haziran ayında 1 Serisi'ni ciddi bir güncellemeyle yeni nesline kavuşturan BMW şimdi de bu modelin sedan kardeşi 2 Serisi Gran Coupé'ye aynı değişimi uyguladı. Bu nedenle iç ve dış tasarımın haricinde kaput altında da tanıdık yenilikler bulunuyor.

Burun kısmını hatchback kardeşinden alan otomobilde yine bu araçta kullanılan yeni renk seçenekleri ve jantlar bulunuyor. Arkaya geçildiğindeyse LED stopların artık daha kısa oldukları görülebiliyor. Tampon altına difüzör çıkışı benzeri parça eklenirken köşelerde yer alan sahte hava çıkışları büyümüş. Buradaki reflektötler de artık dik yerleşimli. Ön panjursa aydınlatılabiliyor.

İç mekan tasarımını da 1 Serisi'nden alan modelin kaputu altında görev yapan 1.5 litre hacimli, benzinli ünite 170 beygir güç üretebilirken 2 litre hacimli Diesel motorun 150 ve 163 beygir gücünde versiyonları mevcut. 135'te kullanılan aynı hacimli benzinli üniteyse 300 beygir gücünde. Bütün araçlarda 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder