13 Ağustos 2024 Salı

BYD Seal


BYD'nin en popüler modellerinden Seal, Çin pazarında makyajlandı. Dış mekanda hemen belli olmayan değişiklikler içeriye geçildiğinde daha belirgin hale geliyor olsa da asıl farklılık gövdenin altında yatıyor. Aracın ürettiği güç değişmese de şarj hızı çok daha yüksek.

Yeni jant seçenekleri,bazı seçeneklerde şeffaf hale gelen stoplar, üzerinde Build Your Dreams yerine BYD yazan bagaj kapağı, hafifçe elden geçirilen ön tampon ve tavana eklenen LiDar sensörü dışarıdan bakıldığında fark edilen yenilikler.

İç mekanda, kapı içlerinin daha sade bir tasarıma kavuştuğu görülebilirken dört kollu yeni direksiyon simidi ve tamamı aşağıya alınan havalandırma çıkışları gözlerden kaçmıyor. Yenilenen dokunmatik ekran grafikleri, farklı döşeme desenleri ve ön yolcu konsolunun yeni tasarımı farklılıkları tamamlıyor.

Adaptif süspansiyon sistemi de yenilenen otomobil artık 800 Volt mimarisi kullandığından şarj süreleri yaklaşık %30 aşağıya çekilmiş. 61.4 ve 80.6 kWh kapasiteli bataryalarla sunulan araçların arkadan itili olanları 230 ve 313 beygir güç üretebilirken dört tekerlekten çekişliler 530 beygir gücünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder