31 Ekim 2010 Pazar

Dodge Grand Caravan


Chrysler Town & Country'nin ardından bu aracın teknik ikizi olan Dodge Grand Caravan de yenilendi. Daha sportif bir görünüme sahip olan minivanın motor seçenekleri azaltılmış.

Yenilenen ön panjuruyla Avenger'a benzer bir yüze sahip olan aracın far ve tamponlarıyla birlikte ön ızgarası da yenilenmiş. Arka kısımda yenilenen bagaj kapağı ve LED stop lambaları dikkat çeken aracın jant seçenekleri de yenilenmiş.

İç mekanı tamamen baştan yaratılmış olan Grand Caravan çok daha derli toplu görünen bir orta konsola, Volkswagen modellerini hatırlatan gösterge tablosuna, çok daha kaliteli malzemelere ve ambiyans ışıklandırmasına sahip.

Standart donanımında üç sıra koltuk için perde hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı, ön koltuk yan hava yastıkları, ESP, anahtarsız giriş ve lastik basınç kontrol sistemi bulunan aracın opsiyonları arasında geri görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi, otomatik yanan farlar ve yine otomatik çalışan silecekler bulunmakta.

Süspansiyon sistemi yenilenen aracın yerden yüksekliği azaltılırken kullanılan lastikler artık daha az yuvarlanma direncine sahip.

3.3, 3.8 ve 4 litre hacimli v6 motorların yerine 3.6 litre hacimli tek v6 seçeneğine sahip olacak araç 283 beygir güç, 354 Nm tork üretebilmekte. Grand Caravan sadece 6 ileri vitesli yeni otomatik şanzımanla sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder