22 Ekim 2024 Salı

Geely Galaxy Starship 7


Çin'in ilginç isimli yeni modellerinin sonu gelmeyecekmiş gibi görünüyor. Bu sefer konuğumuz olan otomobil Geely armasını taşıyor ve hem markanın hem de ülkenin birçok aracı gibi tamamen elektrikli olma özelliği yok. Yine de elektrikle ulaşabildiği menzil makul.

4.740 mm boya, 1.905 mm ene, 1.685 mm yüksekliğe ve 2.755 mm aks mesafesine sahip olan otomobil yuvarlak hatlı tasarımıyla öne çıkıyor. LED farları ortada birleşen otomobilde ön panjur sunulmasa da ön tampon tasarımı sportif olarak nitelendirilebilir.

Büyük jantlar ve hemzemin tavan rayları haricinde çamurluk korumaları da ince tutulmuş. Yatık tasarımlı bagaj kapağı camı üzerinde şık bir spoiler yer alırken ince yapılı LED stoplar da dinamik görünüyor. Arka tampon tasarımı da aracın geneline uygun şekilde sade.

İç mekanda tipik Çin otomobili sadeliği sunan otomobilde iki kollu direksiyon simidi, ince yapılı dijital gösterge tablosu, büyük dokunmatik ekran, ince tasarımlı havalandırma çıkışları, açılabilir cam tavan ve farklı renklerde alınabilen deri döşeme öne çıkıyor.

Şarj edilebilir hibrit motorlara sahip olan aracın 1.5 litre hacimli, benzinli ünitesi tek elektrik motoruyla birlikte çalışarak gücü ön aksa iletecek. 19 ve 29 kWh kapasiteli bataryalarla alınabilecek Starship 7'nin menziliyse 100 ile 150 km arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder