26 Ağustos 2024 Pazartesi

Dongfeng Nammi Box


Dongfeng'in Avrupa'da piyasaya sunduğu araçlara küçük bir elektrikli hatchback eklendi. Yaklaşık 23.000 Euro fiyatıyla satışa çıkan modelin özellikle iç mekanı, segmentinin üzerinde kaliteli bir görünüm sunuyor. Dış mekansa kişiselleştirilebilir bir yapıya sahip.

Yuvarlak hatlarıyla dikkat çeken otomobilde çift katlı far tasarımı kullanılmış. Her iki tamponu da gövdesinden çok çıkıntı yapmayan modelde kontrast renkli tavan ve yan aynalar sunulmakta. Çift renkli jantlar, hemzemin kapı kolları, küçük spoiler ve 3 boyutlu LED stoplar diğer dikkat çeken noktalar.

Çift renkli iç mekanda elmas desenli deri döşeme ve oval havalandırma ızgaraları kullanılmış. İki kollu direksiyon simidi, küçük dijital gösterge paneli ve büyük sayılabilecek dokunmatik ekran öne çıkan noktalar arasında. Modelin torpido gözü de kayarak açılıyor.

Markanın S3 platformunu kullanan otomobilde 95 beygir güç üretebilen elektrik motoru kullanılıyor. 42.3 kWh kapasiteli bataryaları 310 km menzil sunuyor. Çin'de aynı aracın 31.5 kWh kapasite sunan batarya seçeneği de sunulsa da Avrupa'da bu versiyonun sunulması henüz düşünülmüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder