13 Temmuz 2024 Cumartesi

Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+


Mercedes, GT ailesini genişleymeye devam ediyor. En güçlü seçenek GT 63 S E Performance'ın ardından kendisini pistlerde daha rahat hissedecek bir versiyon olan GT 63 Pro 4MATIC+ da aileye katıldı. Aracın donanımındaki eklentiler sürekli hızlı kullanımı destekler nitelikte.

Aracın görünümünde fark yaratan noktalar yenilenen aerodinamik paketten ileri geliyor. Tamponda yer alan ek hava girişleri, splitter ve sabit spoilerle birlikte 21 inç çaplı jantların da yeni tasarımları gözlerden kaçmıyor. Yan etekler ve difüzör çıkışında kullanılan karbon fiberse splitter ve spoiler üzerinde olduğu gibi standart donanımda.

İç mekandaysa bir tasarım değişikliği yok. Siyah renkli döşemeler, ince yapılı koltuklar, metal pedal seti, Alcantara kaplı direksiyon simidi standart donanımda. Aynı şeyi, 420 mm çaplı karbon fiber disklere ve 6 pistonlu kaliperlere sahip ön fren sistemi ve yönlendirilebilir arka aks için de söylemek mümkün. Arka koltuklarsa opsiyonel donanımda.

Çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 ünitesi 611 beygir güç, 850 Nm tork üretebilen otomobil dört tekerlekten çekiş sistemi ve 9 ileri vitesli otomatik şanzımanıyla 0'dan 100 km/s sürate 3.3 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum süratse 317 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder