10 Şubat 2021 Çarşamba

Land Rover Defender Works V8 Trophy


Land Rover Classic, yeni bir araçla karşımızda. Aslına bakarsak karşımızdaki Defender, 2012-2016 yılları arasında üretilen modelin temellerini kullanıyor fakat kabuğunun altında birçok yeni ve dikkat çekici özellik bulunuyor. Tamamı aynı renkte üretilecek olan araçların fiyatları 195.000 Sterlin seviyesinden başlayacak ve toplamda 25 örneği retilecek. 

Gözleriniz sizi yanıltmıyor. İngiliz üreticinin sunduğu "yeni" model aslında eski bir Defender. Kısa aks mesafei 90 ve beş kapılı 110 seçeneklerine sahip olan otomobilin dış görünümündeki en modern kalem LED farlar. Çelik ön tampon, vinç, gövdenin üst kısmını çevreleyen ve port bagaja bağlanan borular, spotlar, basamaklar, merdiven, paçalıklar  ve çeki kancası da bu özel araçla sunuluyor.

İç mekanda da klasik Defender'ın modern versiyonlarında kullanılan yapı görülebiliyor. Hava yastığının yerleşimi için büyüyen direksiyon simidi, geniş orta konsol, araca özel analog saat, yeni nesil Land Rover modellerinden alınan vites kolu ve sabit kafalıklı ön koltuklar standart donanımda yer alıyor.

Kaputu altında, atmosferik emişli, 5 litre hacimli bir V8 motor bulunan bu Defender, 405 beygir güç, 515 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman, dört tekerlekten çekiş sistemi ve iki ileri transfer kutusu da standart donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder