15 Ekim 2020 Perşembe

Acura MDX


Acura da yeni SUV tanıtan markalar arasına katılıyor. Aslında markanın güncel MDX seçeneğinin yeni neslinin habercisi olan otomobil seri üretime hazır bir prototip. Geleceği parlak olacak gibi duran MDX'in teknik özelliklerindeyse büyük bir sürpriz yok.

Daha da büyüyen beşgen ön panjur ve incelen LED farlarıyla biraz daha heybetli görünen ön bölümde sadeleşen tampon ve dört parçalı sis farları görülebiliyor. İnce yapılı aynalara sahip SUV, 21 inç çaplı jantlar ve çift egzoz çıkışıyla dinamik duruyor. Ayrıca LED stoplar da Cupra modellerine göz kırpıyor.

İç mekanda da büyük modernleşme yaşanmış. Üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve geniş orta konsol lüks bir duruş sergiliyor. Geniş bilgi-eğlence ekranı yolculara yaklaştırılan otomobilin bu donanımı, ara konsolda bulunan dokunmatik yüzeyden kumanda edilebiliyor. Çift renkli deri döşeme de premium havayı pekiştiriyor.

Kaputu altında 3.5 litre hacimli bir V6 motor kullanılacağı doğrulanan yeni nesil MDX'in bu seçeneğinde 10 ileri vitesli otomatik şanzıman görev yapacak. Type S'in kaputu altındaysa ünitenin turbo beslemeli hali bulunacak ve 360 beygir güç, 480 Nm tork üretebilecek. Bu araçta dört tekerlekten çekiş sistemi de standart olarak sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder