15 Şubat 2019 Cuma

Mitsubishi ASX


ASX'in ismini unutmaya başlayanlar için sürpriz olacak bir haberle birlikteyiz. Mitsubishi'nin SUV modeli bir kere daha makyajlandı. Yakında 10 yaşına basacak olan otomobil hayatına devam ediyor.

Markanın L200'de kullanmaya başladığı heybetli ön bölüme sahip olan makyajlı ASX çift katlı far tasarımını benimserken jantlar ve ön çamurlukların arkasına eklenen sahte hava çıkıntıları da yeni. Yüzgeç anten, LED stoplar ve daha agresif duran arka tampon da yeni parçalar arasındayken egzoz çıkışı artık gizli.


İç mekana geçildiğinde daha büyük bir dokunmatik ekrana kavuştuğu görülen ASX'in kapı içlerinde açık renkli trim parçaları kullanılırken havalandırma ızgaraları çevresinde de piyano siyahı parçalara yer verilmiş. Gösterge paneli mavi ışıkla aydınlatılırken bazı düğmeler havalandırma kumandaları altında alınmış.

Kaputu altında 2 litre hacimli, atmosferik emişli bir motor görev yapacak olan otomobilin Diesel motor seçeneği hakkında bir bilgi yok. Diğer üniteyse farklı Mitsubishi modellerinde kullanılıyor ve 150 beygir güç üretiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder