14 Şubat 2019 Perşembe

Bentley Bentayga Speed


Bentley'den gelen sürprizin adı Bentayga Speed oldu. İngiliz üreticinin ilk SUV modeli yeni versiyonuna kavuştu. Daha önce modelin performansını beğenmeyenler bu sefer biraz daha mutlu olabilir.


Hafifçe koyulaştırılmış farlar, yeni ön panjur ve ön tampon ızgaraları, yan etekler, 22 inç çaplı jantlar ve bagaj kapağı üzerine eklenmiş büyük spoiler ile dışarıdan bakıldığında fark yaratan otomobilin bu bölümünde Speed logoları da kullanılmış.


İç mekanında ilk kez Alcantara kullanılan Bentayga'nın bu kısmında da siyah ağırlıklı bir renk paleti sunuluyor. Kafalıklar ve kapı eşiklerinde de Speed logoları görülebiliyor. Ayrıca modelin Sport sürüş modu da daha sert ayara sahip.


Kaput altında yatan 6 litre hacimli, W12 motor çift turbo besleme yardımıyla 635 beygir güç, 900 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaşabilen modelin egzoz sistemi daha yüksek ses çıkarırken opsiyonel donanımda bulunan karbon seramik diskler şimdiye kadar bir Bentley'de kullanılanların en büyüğü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder