17 Ocak 2019 Perşembe

Hyundai Ioniq


Hibrit otomobillerin gelişimi son sürat devam ediyor. Rekabetin uzağında kalmak istemeyen Hyundai, tam 3 yıl önce tanıttığı modeli Ioniq'in makyajlanmış seçeneklerini ortaya çıkardı.


Yenilenen ön tamponla birlikte farklı görünen bir panjura kavuşan otomobilin farları da LED teknolojisine kavuşmuş. Yenilenen jantlar ve iç tasarımı yeni olan LED stoplar da dış tasarımın diğer değişenleri arasında.


İç mekana geçildiğinde tamamen dijital bir gösterge paneline kavuştuğu görülen aracın orta konsolunun üst ve orta bölümleri de yepyeni. Çok daha geniş bir dokunmatik ekrana kavuşan Ioniq, havalandırma kumandaları ve ızgaralarını da yenilemiş.





Otomobilin güvenlik donanımını zenginleştiren Hyundai, elektrikli kullanım süresini artırabilmeyi sağlayan birkaç sürüş modunu da aracın donanımına eklemiş. Elektrik motoru 60.5 beygir güç, 170 Nm tork üretebilen şarj edilebilir hibrit versiyonun bataryası da 15.6 kWh kapasiteli ve 52 km menzil sunabiliyor.


Ayrıca elektrikli seçenek de 38.3 kWh kapasiteli pilleriyle artık 294 km menzil sunabiliyor. 7.2 kW entegre şarj aletine de kavuşan aracın bataryaları bu sayede daha hızlı bir şekilde doldurulabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder