30 Kasım 2018 Cuma

Genesis G90


Genesis, büyük sedan modeli G90'ı yeniledi. Büyük bir makyaj operasyonu geçiren otomobilin Kore'de EQ900 olan ismi de artık global pazarlarla paralel olmak amacıyla G90 oldu.


Önden bakıldığında yeni LED farları ve dev panjuruyla Volvo ve Acura modellerinin bir birleşimi gibi duran otomobilin 19 inç çaplı jantları da Mercedes-Maybach modellerine göndermeler yapıyor. Egzoz çıkışlarını tampon altıne entegre etmeye devam eden Genesis LED stopları bagaj kapağı boyunca uzatırken üzerine de iki yanda olacak şekilde eklemeler yapmış.


İç mekanı genel olarak makyaj öncesi modelle aynı olan otomobilde daha geniş ekranlı bir bilgi-eğlence sistemi kullanılırken sunulan döşeme ve trim parçası seçenekleri de artmış. Örneğin artık tavan Alcantara ile kaplanabiliyor. Ayrıca donanımda adaptif süspansiyon sistemi ve aktif ses engelleme gibi kalemler bulunuyor.


Kaputunun altında önceden de tanıdığımız ünitelere yer verecek olan Genesis'in 3.3 litre hacimli V6'sı çift turbo beslemeye sahipken 3.8 litre hacimli V6 ve 5 litre hacimli V8 atmosferik emişli.

1 yorum:

  1. Hak geçmesin diye tüm marklardan biraz aşırmışlar.

    YanıtlaSil